Nejnovější recenze ze sekce Řetězy na kolo
- S řetězem jsem vždy spokojen.
- Tyto řetězy používám již delší dobu, a jsem s nimi zcela spokojen.
jezdím už několikátý...
- Normální, zaručená kvalita.
- kvalitní výrobek, vydrží bez problémů 5 - 7 tis. km
- zde příznivá cena
řetěz pro e- kolo splňuje očekávání; doporučuji ke koupi
- výdrž
- snadná montáž
doporučený typ pro mé ekolo
cena
- Dobrá cena
poměr kvalita a cena
- Skvělí poměr výkon cena
- Zatím nevím o žádný
Zatím nepoužito.
- Vydrží hodně.
- Nejlepší poměr cena / výkon.
- Bez problému se s tím dá jezdit na vícekolečku / kasetě Shimano 7s.
- Nýtování vyžaduje zručnost, trpělivost a zkušenost.
- Nutnost nové kasety / vícekolečka a nových převodníků, jinak bude prokluzovat.
- Řazení s indexací není až tak přesné, jako u Shimano / Sram řetězu, protože řetěz je užší.
Jezdím na něm od začátku, co mám tohle kolo, to znamená od roku 2016. Jednoduše, jak jsem to kolo koupil, tak jsem tam vyměnil převodníky 28 - 38 - 48 za 22 - 32 - 42, protože tak rychlé převody nevyužiju, ten řetěz KMC, co tam byl, jsem hned hodil do řiti a dal na to Campagnolo Record C9.
Jezdím na vícekolečku (ne kasetě, komplikované, těžké, neumím to měnit) Shimano 14 - 28 tom dražším lesklém. Pokud tam dáte to "hnědé" lacinější, tak co řetěz, to výměna kolečka. To dražší kolečko vydrží 2 - 3 řetězy.
Kliky musí být taky nové (tak ale to je prkotina), mám klasicky čtyřhran, kliky na 7s systém 22 - 32 - 42.
Řetěz se blbě nýtuje, protože je to všecko tvrdý. Má tendenci dělat pevný článek, je potřeba opravdu jemně nýtovačkou donýtovat, a pak potlačit, opravdu jemně, z druhý strany, a když tak "mama - tata". Vždycky se mi to povede, ale nikdy to není na první dobrou. Samozřejmě, vyřešila by to originál Campagnolo nýtovačka, o tom žádná.
Řetěz je užší, i oproti Sram normě, Shimano je proti němu "medvěd". Takže dorazy přehazovačky musí být seřízeny opravdu přesně. I tak ale počítejte s tím, že indexovanému řazení (já používám otočné, ale to na to nemá vliv) budete muset občas trochu pomoct, cvaknout o krok dopředu a hned se vrátit, atp.
Na nový řetěz, zejména na novém kolečku, se musí opatrně, ta rozteč těch válečků je opravdu o hodně menší. Ale on si poměrně rychle sedne.
Já mám roční nájezd kolem 6-8t km, jezdím celý rok, to znamená i v zimě v -20°C. Ty řetězy sjedu za rok dva, a to mám dva nosiče, kolo je dopravní prostředek, vozím s tím prakticky veškeré nákupy. Na druhé straně já hodně točím (jezdím pořád, no tak nohy jsou zvyklé) a rozjíždím se na přímý záběr (22 - 22), takže hodně do pomala. Takže životnost něco mezi 3 - 6t km.
Žádný řetěz Shimano, ani Sram, tohle nedá. Dá maximálně 2t, a to je řetěz za pětistovku, ty do třech stovek bych měnil každý měsíc. Takže Campagnolo řetěz není drahý, naopak.
- funguje
- Neni co dodat...
- Prostě Shimano
- 4tis km neni problem pro tenhle retez
Kvalita/cena
- poměr cena - výkon
- tichý chod
- přesné řazení
Po spojení se zaváděcím čepem jsem vůbec nemusel řetěz rozhýbat.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]