Nejnovější recenze ze sekce Řetězy na kolo
řetěz je vyšší kvality minulý téže značky vydržel na elektrokole podstatně víc,než řetěz,kterým bylo kolo osazeno při výrobě.
- snadná instalace (pokud máte kleště na rychlospojku)
- užitečný návod (orientace rychlospojky)
Normální řetěz na 12kolečko. Vyšší řada Shimano, tak doufám, že něco vydrží, to předem posoudit nedokážu.
Řetěz jsem kupoval pod označením KMC x8.Proti originálu má o 4 články méně,doufám, že to nebude vadit.
- Výborně funguje na Shimano komponentech
- Výborná životnost, po 1000km je stále daleko do hranice opotřebení
- Řetěz jde použít na s9 až S11.
Používám opakovaně, vydrží dost dlouho (motor Bafang 750 W, cca 3000 km), bezproblémové řazení na 10-ti rychlostní kazetě Shimano. Spojení odlamovacím trnem mám raději než rychlospojku, připadá mi že vydrží déle, rychlospojku jsem předtím měnil cca po 1500 km.
- Funguje jak má. Výměna po cca 3000km.
Řetěz používám dlouhodobě. Při mém stylu jízdy, proporcích a péče o řetěz vydrží vždy cca 1200 km. Jiné řetězy takovou trvanlivost zdaleka neměly.
- rychlospojka
Osvědčený, bez problému. Ale nemám srovnání s jinými řetězy. Zralý k výměně po cca 1500 km (na silničním kole).
Není co znovu hodnotit, kupuji tento řetěz vždy, když starý dodělává, jsem spokojen.
- Prostě kvalita Shimano
Tento řetěz používám opakovaně, zatím 100% spokojenost.
spokojená i s cenou
Jediný řetěz, který má výdrž.
Spokojenost kupuji pravidelně.
cena