Nejnovější recenze ze sekce Řetězy na kolo
- bez speciálních kleští nelze spojku řetězu tak snadno nasadit
- dobrá cena
- Vaha
Pevný řetěz s delší výdrží i na už zajeté kazety.
Dobrá cena, primeraná životnosť, na e biku cca 1300 km
funguje jak má
- Kvalitní 9 spokojenost řetěz.
Spokojenost.
- Snadné nýtování
- Shimano kvalita, pár set km zase vydrží
Na rozdíl, od všech předchozích drahých řetězů, které všechny vydržely max. 1000km, mám na tomto už skoro dva a protažení na 11 článcích je zatím stále jen 0,2 mm. To jsem ještě nezažil (teda s výjimkou řetězu Campagnolo za 1300 Kč).
Ok.
ok
- Lacná, s výdržou na e biku cca 1300 km
- Pěkný stříbro
- Působí kvalitně
Vypadá kvalitně, ale uvidím v praxi jak vydrží, mám ho prvně, našlapáno málo... Do teď jsem měl na první pohled klasickej šedivej řetěz od Shimano, kterej je kvalitní a oblíben tojo, nebo i jiný značky... tenhle Silver ale vypadá na kole super a hned si ho všimneš. Jen o málo dražší... Dodán v dobrým plastovým pouzdře.
Má i rychlospojku! Což bych doplnil k popisku produktu kde to není uvedeno, protože standart to asi zatím není a řetězy s ní bývají dražší. Já byl smířen, že nebude, ale mile překvapen.
Základní řetěz na 7 kolečko.
KMC X-12
Přidáno: 14. srpna 2024
(naposledy upraveno 14. srpna 2024)
Zakoupeno v Kolokram.cz
Super spolehlivý.
- řetěz funguje jak má, je dobře namazaný, po upravení na požadovanou délku na montované kolo s 8-kazetou vhodný
- řetěz je vybaven pro spoj nýtem, spojku je potřeba dokoupit zvlášť, protože není součástí balení
Výborný řetěz pro 9 kolo, trochu tvrdší při řazení ale s delší životností oproti konkurenci.
- trvanlivost!
- spojka v ceně
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »